Potser us preguntareu: “Què és el pastrami?”. El pastrami és un
embotit, sembla ser que d’origen romanès, que es fa amb carn de vedella (nosaltres utilitzem el pit (brisket), curat amb salmorra durant uns dies. Tot seguit el posem a la barbacoa i el fumem durant unes quantes horetes... et voilà! Tot seguit, a l’ingredient principal hi afegim cogombrets i mostassa... i a mossegar!
Ens sap molt de greu que el pastrami no sigui infinit. El podreu probar tots els que vingueu aquest cap de setmana... fins que s’acabi. Vinga, aixequeu el dit, ben amunt...
Durant el mes de febrer, cada cap de setmana estrenarem una nova pizza per ampliar la nostra carta. Us animem a provar-les!
Cóc i Rosa, darreres incorporacions a la carta de pizzesEl passat dissabte 27 d'agost, el conjunt de ponent Bredda ens oferí un fantàstic concert. La terrassa s'omplí de seguidors i fidels del grup que gaudiren del concert. Els intèrprets van estar espectaculars. Moltes gràcies, amics de Bredda, per l'actuació memorable que ens vau oferir. Us estimem!
Us presentem la darrera novetat, pensada per als més carnívors: la pizza ROAST BEEF amb tomàquet, mozzarella, carn de vedella a la barbacoa, ceba i xampinyons.
Esperem les vostres comandes! Cuideu-vos molt!
Us convidem a tastar les nostres pizzes tradicionals al forn de pedra, el menú degustació, els nostres espaguetis, les noves tapes que estan agradant moltíssim, l'escalopa ibèrica arrebossada...
PER SOPARS A LA FRESCA O FESTES D'ANIVERSARI
BONÍSSIMES!!
PER EMPORTAR, a 1,5€/u (comanda mínima: 3)
BRAVES, CALAMARS, POP A LA GALLEGA...