Aquest Nadal, celebreu les festes amb un bon àpat ple de sabor i tradició. Us hem preparat uns menús especials amb menjar casolà, elaborat amb els millors productes de proximitat, perquè pugui gaudir d’aquestes festes tan especials.
Podeu encomanar-los tant per emportar com per menjar al nostre restaurant.
Durant el mes de febrer, cada cap de setmana estrenarem una nova pizza per ampliar la nostra carta. Us animem a provar-les!
Cóc i Rosa, darreres incorporacions a la carta de pizzesUs presentem la darrera novetat, pensada per als més carnívors: la pizza ROAST BEEF amb tomàquet, mozzarella, carn de vedella a la barbacoa, ceba i xampinyons.
Esperem les vostres comandes! Cuideu-vos molt!
Potser us preguntareu: “Què és el pastrami?”. El pastrami és un embotit, sembla ser que d’origen romanès, que es fa amb carn de vedella (nosaltres utilitzem el pit (brisket), curat amb salmorra durant uns dies. Tot seguit el posem a la barbacoa i el fumem durant unes quantes horetes... et voilà! Tot seguit, a l’ingredient principal hi afegim cogombrets i mostassa... i a mossegar!
Ens sap molt de greu que el pastrami no sigui infinit. El podreu probar tots els que vingueu aquest cap de setmana... fins que s’acabi. Vinga, aixequeu el dit, ben amunt...
Us convidem a tastar les nostres pizzes tradicionals al forn de pedra, el menú degustació, els nostres espaguetis, les noves tapes que estan agradant moltíssim, l'escalopa ibèrica arrebossada...
PER SOPARS A LA FRESCA O FESTES D'ANIVERSARI
BONÍSSIMES!!
PER EMPORTAR, a 1,5€/u (comanda mínima: 3)
BRAVES, CALAMARS, POP A LA GALLEGA...